Bijna weg! - Reisverslag uit Peking, China van Joke en Piet Snip - WaarBenJij.nu Bijna weg! - Reisverslag uit Peking, China van Joke en Piet Snip - WaarBenJij.nu

Bijna weg!

Blijf op de hoogte en volg Joke en Piet

05 September 2012 | China, Peking

Eindelijk is het zover, morgen vertrekken wij naar China. Piet zegt altijd tegen Esther "Zoek jij maar een leuke stageplaats op en ik kom op bezoek"
Dus vertrekken wij morgen en ik ga graag mee.
We vliegen van Schiphol naar Frankfurt en gaan daar met Lufthansa naar Beijing(duimen dat ze niet extra staken)
Nou dit zijn de eerste regels ik hoop dat het lukt. Af en toe lijdt het ding een eigen leven.
Voor degene die mij berichtjes op FB sturen,dat kan ik niet op mijn tablet lezen in China.
Tot schrijfs groetjes ook van Piet, Joke

• 05 September 2012 - 18:03

Marja Keijser:

SPANNEND!! Heel goeie vlucht(en). Groetjes........

• 05 September 2012 - 18:07

Thea:

Nou ik ben benieuwd naar je verslagen. Ik zal ze met plezier lezen. Doe Esther de groetjes van ons.

• 05 September 2012 - 18:21

Wijnie:

oke joke en piet het gaat nu echt gebeuren,wens jullie hele fijne vlucht en vakantie veel kijkplezier,en bijna bij ester hihihi.we volgen je ook gr van izak doeidoei

• 05 September 2012 - 18:44

Carlah:

Nou geniet er van hoor en voor esther dikke zoenen,goeie reis!
    Carla en de rest

• 05 September 2012 - 19:03

Wilma Ron:

Hoi Joke Piet,
    Jullie hoeven niet zo nauw te kijken hoor......!!! Dat doen ze daar wel.....
    Ga er maar heerlijk van alle leuke en lekker dingen genieten daar.
    Wij hebben een weekje in Madrid gezeten en vliegen morgen 06-09-12 weer teug naar Brussel en naar huis.........jammer ;-)) mooie en gezellige stad.
    Doe Essie de groetjes en geef ze een dikke kus van ons.......
    Lieve grtjs Wilma Ron & Mardi

• 05 September 2012 - 19:04

Carla (Geervliet):

Hoi Joke en Piet
    Wens jullie een fijne vakantie, ook een goede vlucht.
    groetjes niet alleen voor jullie, maar ook voor Esther.
    Carla

• 05 September 2012 - 19:56

Marjo Uijtdewilligen:

Hallo Joke en Piet,

Wat een verrassing, naar China! En Esther loopt daar stage! We vinden het enorm leuk om jullie verslagen te gaan lezen en een klein beetje mee te reizen. Ga ervan genieten, jullie zullen heel veel indrukken opdoen. We gaan duimen voor een goede vlucht.

Groetjes, ook van Piet, Marjo

• 05 September 2012 - 20:38

Corry:

Zo, het eerste bericht is binnen! Een goeie vlucht, veel plezier en groetjes daar!
    Kijk nu al uit naar het volgende verslag!
    groetjes

• 06 September 2012 - 11:49

Ted En Annemijn:

Heeeel plezier in China Town en de groetjes aan Esther

Groetjes Ted en Annemijn

• 06 September 2012 - 12:09

Joke Pijpers:

Hallo Joke en Piet, heel veel plezier wensen Wijnand Joke en Richard jullie, fijne vlucht, en doe vooral de groeten aan Esther, we zijn heel benieuwd naar de reisverhalen, we volgen jullie xx

• 06 September 2012 - 22:32

Lia :

Hoi Joke en Piet, ik hoop dat jullie zonder problemen zijn vertrokken. Ik ben al nieuwsgierig naar het eerste reisverslag. Heel veel plezier Liaxx